recensies kunst

"Opslag was ik verliefd op alle kunstwerken van Martine de Ruiter. Alsof je het voorjaar in huis haalt. Prachtige kleuren en een unieke techniek. 

 

Wij vonden 'Life' het beste bij ons in huis passen en hebben het dan ook aangekocht via De Hofgalerie. Uren heb ik al naar het kunstwerk gekeken en elke keer merk ik dat ik dit doe met een glimlach!"

Tessa, Oudorp

We waren al enige tijd op zoek naar nieuwe schilderijen voor onze woonkamer. Veel sites en enkele galeries hebben we bekeken. Per toeval kwamen we de werken van Martine op de site van Galerie De Ruimte in Geldrop tegen. De speelsheid, het subtiele kleurenspel en het reliëf door het gebruik van de paletstukken verraste ons tijdens het bezoek aan de galerie. Dit was waar we naar op zoek waren. Het schilderij 'Dancing' heeft een plek boven onze dressoir gekregen en het schilderij 'Kalm' verfraait onze zithoek.

Familie G.

"Martine heeft met Shine het kunstwerk gemaakt dat onze woonkeuken de sfeer geeft die het nodig had. We houden van de lichte, verfijnde stijl en van de paletstukkenstructuur."

T & S, Arnhem

'Dancing'

'Kalm'

"Jaren geleden heb ik een klein werkje van Martine gekocht toen ik in Haarlem woonde. Nu hebben we een groter werk aangekocht, nadat het een tijdje bij ons gelogeerd had in het kader van Support de Kunst, een initiatief van de Hofgalerie in Den Haag, die Martine vertegenwoordigt. Heel blij met dit fraaie bloemschilderij in onze kunstgang!"

Merel, Leeuwarden

Martines werk 'Grote Weelde' heeft wat de naam al aangeeft: rijk aan bloemen, met veel reliëf, glans, mooie kleuren en een imposant formaat. Het maakt deze belangrijke plek in onze woonkamer helemaal af!

Sandra, Groningen

'Grote Weelde'

"Voor het eerst in de 20 jaar dat we in dit huis wonen,

hebben we voor onze grote muur een schilderij gevonden dat ons beider harten gestolen heeft, Rijk!"

M. en A., Heemstede

"Ik zag de werken van Martine bij Galerie De Ruimte in Geldrop. Ik had een paar mooie exemplaren op het oog, maar toen ik navraag deed bleken deze net verkocht. In het contact wat we daarna hadden met Martine ontstond het idee dat zij bij een nieuw schilderij in de maak rekening hield met onze kleurwensen. Zo geschiedde ... en wat zijn we blij met dit mooie schilderij, Rich Field genaamd!

Fam. L., Geldrop

Wij kochten het schilderij 'Licht' bij Durf! in Haarlem.
Wat mij bijzonder aanspreekt is het gebruik van  lichte frisse pasteltinten.
Wat het schilderij ook bijzonder mooi maakt is het gebruik van paletstukken.
Prachtige frisse heldere kleuren van de bloemen scherp 
afgetekend op de achtergrond van frisse pasteltinten.
Om vrolijk en blij van te worden.

Het schilderij hangt in ons appartement aan zee 
en komt daar heel mooi tot zijn recht.

Henk Houtman

Naar aanleiding van mijn promotie was Oeverfeest mijn cadeau. Heel erg blij mee! dr. E. van Dijk

 

"Wij waren op zoek naar een schilderij dat meer kleur en stijl in onze woonkamer zou brengen Dat is met 'Liefde' helemaal geslaagd. We houden allebei van deze moderne barokstijl en het reliëf-effect van Martines schildertechniek.

P & I, Ommen

"We hebben Martine in haar atelier bezocht en zijn met 2 prachtige werken weer de deur uitgegaan!"

P & M, Sittard

Het werk 'Leef!' hebben we gekocht bij Galerie ArtFusion Amsterdam, die Martines schilderijen in haar collectie heeft. De sfeer sprak ons aan en Martine heeft kleuren gebruikt die perfect passen in ons interieur. Heel blij mee!

Juan, Sneek

'Leef!'

"Het kleurgebruik van Martine sprak me meteen heel erg aan, toen ik haar werk in Libelle zag staan. Dit bonte boeket heb ik voor mijn 80e verjaardag gekregen. Mijn woonkamer kon wel wat kleur gebruiken, het staat geweldig!"

A. te Zuid-Holland

"Wij zijn heel blij met dit festijn vol reliëf aan onze muur! Verschillende lichtval brengt andere kleuren en structuren teweeg, erg mooi."

Fam. Winter

"Wij genieten elke dag van deze vrolijke tuin!"

Sandra, Haarlem

"Naar aanleiding van Martines expositie bij KunstCentrum Haarlem hebben we dit werk, Flowerpower gekocht. We zijn heel blij met de kracht en kleuren die het schilderij in ons interieur brengt."

A & N, Beverwijk

We kennen Martines kunst via mijn broer die een schilderij van haar heeft. Mijn man en ik waren meteen verrukt van het werk 'Kwiek'. Het heeft door de vele palestukken veel reliëf waardoor er steeds meer en andere bloemvormen te ontdekken zijn. We zijn heel blij met dit lichte pronkstuk in onze woonkamer!

Else, Alphen aan den Rijn

"Met dit schilderij heeft Martine precies de goede kleuren en sfeer getroffen. Vanuit verschillende invalshoeken heeft het licht steeds weer een ander effect op de paletstukken en kleuren. Helder hoort hier thuis!"

Karin, Haarlem

'Helder'

"Op Art Eindhoven zijn zagen we Martines kunst voor het eerst. Enige tijd daarna zijn we haar kunst gaan bekijken bij ArtFusion galerie in Amsterdam. We waren aangenaam verrast dat we het schilderij op zicht mee konden nemen naar huis. Het staat prachtig boven onze bank. We hebben dan ook besloten Sparkling te kopen. We zijn er erg blij mee."

W.S., Ijsselstein

© 2021 iets fraais Santpoort Zuid.

Gemaakt door iets fraais met Wix.com 

alle rechten voorbehouden | privacyverklaring