top of page

recensies kunst - een selectie

SCHOORLDe Hofgalerie | locatie Galerie Klein Zwitserland | Duinweg 30 Schoorl | open  woe-zo 11:00-18:00

Met dit schilderij zijn wij nog net zo blij als we op deze foto kijken!! Het schilderij hangt nu op onze slaapkamer boven ons bed. Vooraf heeft Martine enkele foto’s van onze slaapkamer genomen en de kleuren heel mooi in het schilderij verwerkt.  Hoera voor Martine !!! En…..eigenlijk wordt ons schilderij nog steeds mooier!!

Marcel en Erika🌺

eenma800t.jpg
recensieDauwlicht.jpg

"Jaren geleden waren de schilderijen van Martine ons al opgevallen. Na onze verhuizing hadden we al gelijk een plek in gedachten voor een mooi schilderij van Martine in onze nieuwe huiskamer.

Gebeld met Martine en al heel snel kwam zij bij ons langs met wat schilderijen. Wat een service!

Schilderij "Dauwlicht" stond gelijk al heel mooi op deze lichtgrijze muur. Normaal gesproken willen wij altijd nog even nadenken maar we waren gelijk heel enthousiast. Het schilderij mocht blijven! Nog steeds zijn we heel blij met deze kleurenpracht in onze huiskamer."

Melanie, De Zilk

"Opslag was ik verliefd op alle kunstwerken van Martine de Ruiter. Alsof je het voorjaar in huis haalt. Prachtige kleuren en een unieke techniek. 

 

Wij vonden 'Life' het beste bij ons in huis passen en hebben het dan ook aangekocht via De Hofgalerie. Uren heb ik al naar het kunstwerk gekeken en elke keer merk ik dat ik dit doe met een glimlach!"

Tessa, Oudorp

shine-int2.jpg
tessa2.jpeg

"Martine heeft met Shine het kunstwerk gemaakt dat onze woonkeuken de sfeer geeft die het nodig had. We houden van de lichte, verfijnde stijl en van de paletstukkenstructuur."

T & S, Arnhem

buiten-klant.jpg

´Buiten´

"Ik had het werk van Martine al een keer zien hangen bij Galerie De Ruimte, waarna ze enige tijd later op ons verzoek een geweldig mooi schilderij heeft gemaakt. Fijn contact en ze is 'Lovely day' zelf komen afleveren. Het is een pronkstuk in onze woonkamer en voor ons is het een aandenken van een dierbaar persoon."

Angelina, Noord-Brabant

“Op de website van Martine zagen we het mooie werk ‘Buiten’, en waren meteen een beetje verliefd :). De Hofgalerie, waar het stuk geëxposeerd werd, heeft het op zicht gebracht, wat een service! Al vrij snel wisten we dat het schilderij ons huis niet meer zou verlaten, prachtig!"
Karlijn, Drenthe

9aad7184-a61b-42dc-aba6-a7b6a27ed196.jpe

´Lovely day´

We waren al enige tijd op zoek naar nieuwe schilderijen voor onze woonkamer. Veel sites en enkele galeries hebben we bekeken. Per toeval kwamen we de werken van Martine op de site van Galerie De Ruimte in Geldrop tegen. De speelsheid, het subtiele kleurenspel en het reliëf door het gebruik van de paletstukken verraste ons tijdens het bezoek aan de galerie. Dit was waar we naar op zoek waren. Het schilderij 'Dancing' heeft een plek boven onze dressoir gekregen en het schilderij 'Kalm' verfraait onze zithoek.

Familie G.

'Dancing'

dancinghr2.jpg
Kalmint.jpg

'Kalm'

Martines werk 'Grote Weelde' heeft wat de naam al aangeeft: rijk aan bloemen, met veel reliëf, glans, mooie kleuren en een imposant formaat. Het maakt deze belangrijke plek in onze woonkamer helemaal af!

Sandra, Groningen

6671A0DC-C2F5-4904-B14D-1212C1BF75AF.jpg

'Grote Weelde'

Rijk-100x150cm.jpg

"Voor het eerst in de 20 jaar dat we in dit huis wonen,

hebben we voor onze grote muur een schilderij gevonden dat ons beider harten gestolen heeft, Rijk!"

M. en A., Heemstede

'Rijk'

famLGeldrop.jpg

"Ik zag de werken van Martine bij Galerie De Ruimte in Geldrop. Ik had een paar mooie exemplaren op het oog, maar toen ik navraag deed bleken deze net verkocht. In het contact wat we daarna hadden met Martine ontstond het idee dat zij bij een nieuw schilderij in de maak rekening hield met onze kleurwensen. Zo geschiedde ... en wat zijn we blij met dit mooie schilderij, Rich Field genaamd!

Fam. L., Geldrop

"Wij kochten het schilderij 'Licht' bij Durf! in Haarlem.
Wat mij bijzonder aanspreekt is het gebruik van  lichte frisse pasteltinten.
Wat het schilderij ook bijzonder mooi maakt is het gebruik van paletstukken.
Prachtige frisse heldere kleuren van de bloemen scherp 
afgetekend op de achtergrond van frisse pasteltinten.
Om vrolijk en blij van te worden.

Het schilderij hangt in ons appartement aan zee 
en komt daar heel mooi tot zijn recht."

Henk Houtman

oeverfeest2.jpg
"Naar aanleiding van mijn promotie was Oeverfeest mijn cadeau. Heel erg blij mee!"
dr. E. van Dijk

 

"Wij waren op zoek naar een schilderij dat meer kleur en stijl in onze woonkamer zou brengen Dat is met 'Liefde' helemaal geslaagd. We houden allebei van deze moderne barokstijl en het reliëf-effect van Martines schildertechniek."

P & I, Ommen

liefde-int3.jpg

"Jaren geleden heb ik een klein werkje van Martine gekocht toen ik in Haarlem woonde. Nu hebben we een groter werk aangekocht, nadat het een tijdje bij ons gelogeerd had in het kader van Support de Kunst, een initiatief van de Hofgalerie in Den Haag, die Martine vertegenwoordigt. Heel blij met dit fraaie bloemschilderij in onze kunstgang!"

Merel, Leeuwarden

LeefInt.jpg
strong-verkocht.jpg

Het werk 'Leef!' hebben we gekocht bij Galerie ArtFusion Amsterdam, die Martines schilderijen in haar collectie heeft. De sfeer sprak ons aan en Martine heeft kleuren gebruikt die perfect passen in ons interieur. Heel blij mee!

Juan, Sneek

'Leef!'

"Het kleurgebruik van Martine sprak me meteen heel erg aan, toen ik haar werk in Libelle zag staan. Dit bonte boeket heb ik voor mijn 80e verjaardag gekregen. Mijn woonkamer kon wel wat kleur gebruiken, het staat geweldig!"

A. te Zuid-Holland

FullSizeRender.jpg

"Naar aanleiding van Martines expositie bij KunstCentrum Haarlem hebben we dit werk, Flowerpower gekocht. We zijn heel blij met de kracht en kleuren die het schilderij in ons interieur brengt."

A & N, Beverwijk

We kennen Martines kunst via mijn broer die een schilderij van haar heeft. Mijn man en ik waren meteen verrukt van het werk 'Kwiek'. Het heeft door de vele palestukken veel reliëf waardoor er steeds meer en andere bloemvormen te ontdekken zijn. We zijn heel blij met dit lichte pronkstuk in onze woonkamer!

Else, Alphen aan den Rijn

C36C4FF6-9A43-4D25-BFC5-55336C1D92B2.jpg
kwiekint.jpg

"Met dit schilderij heeft Martine precies de goede kleuren en sfeer getroffen. Vanuit verschillende invalshoeken heeft het licht steeds weer een ander effect op de paletstukken en kleuren. Helder hoort hier thuis!"

Karin, Haarlem

'Helder'

"Op Art Eindhoven zagen we Martines kunst voor het eerst. Enige tijd daarna zijn we haar kunst gaan bekijken bij ArtFusion galerie in Amsterdam. We waren aangenaam verrast dat we het schilderij op zicht mee konden nemen naar huis. Het staat prachtig boven onze bank. We hebben dan ook besloten Sparkling te kopen. We zijn er erg blij mee."

W.S., IJsselstein

sparkling-int2.jpg
bottom of page